top of page

Group

Public·79 members

Jaan-E-Mann: O Poveste De Dragoste Indiană


Jaan-E-Mann: O poveste de dragoste indianÄ
Jaan-E-Mann este un film indian de comedie muzicalÄ Èi dramÄ romanticÄ din 2006, regizat Èi scris de Shirish Kunder. Filmul Ãi are Ãn rolurile principale pe Salman Khan, Akshay Kumar Èi Preity Zinta, care formeazÄ un triunghi amoros complicat. Filmul a fost lansat pe 20 octombrie 2006 Èi a primit recenzii mixte de la critici Èi public.
Jaan-E-Mann: O poveste de dragoste indianăFilmul spune povestea lui Agastya (Akshay Kumar), un om de ÈtiinÈÄ NASA care se ÃndrÄgosteÈte de Piya (Preity Zinta), o actriÈÄ de succes din Bollywood. El pleacÄ Ãn India pentru a-Èi mÄrturisi dragostea, dar aflÄ cÄ ea este cÄsÄtoritÄ cu Suhaan (Salman Khan), un cÃntÄreÈ popular Èi fost coleg de facultate al lui Agastya. Suhaan ÃnsÄ nu este fericit Ãn cÄsnicia lui Èi vrea sÄ divorÈeze de Piya, dar aceasta Ãi cere o sumÄ mare de bani ca pensie alimentarÄ. Suhaan Ãl roagÄ pe Agastya sÄ-l ajute sÄ o facÄ pe Piya sÄ se ÃndrÄgosteascÄ de el, astfel ÃncÃt sÄ poatÄ divorÈa fÄrÄ sÄ plÄteascÄ nimic. Agastya acceptÄ, dar treptat ÃÈi dÄ seama cÄ ÃncÄ o iubeÈte pe Piya Èi cÄ Suhaan nu este cel potrivit pentru ea. Ce se va ÃntÃmpla cu acest triunghi amoros? Cine va cÃÈtiga inima Piyei?


DacÄ vreÈi sÄ vedeÈi acest film indian online subtitrat Ãn romÃnÄ, puteÈi accesa unul dintre urmÄtoarele linkuri:


 • Jaan-E-Mann (2006) Online Subtitrat in Romana Gratis HD [^1^] • Jaan-E-Mann (2006) Film Online Subtitrat in Romana- FSonline [^2^] • Jaan-E-Mann (HD) Salman Khan Akshay Kumar Preity ZIinta ... - YouTube [^4^] • FILM INDIAN CU SALMAN KHAN - JAAN E MANN - subtitrat Ãn romÃnÄ [^5^]Sper cÄ v-a plÄcut acest articol Èi vÄ invit sÄ vizionaÈi acest film indian plin de umor, muzicÄ Èi emoÈie.


Jaan-E-Mann este un film care combinÄ elemente de comedie, dramÄ Èi muzicÄ Ãntr-un mod original Èi captivant. Filmul are o coloanÄ sonorÄ compusÄ de Anu Malik, care include melodii ca "Hum Ko Maaloom Hain", "Udh Jaana Bro", "Jaane Ke Jaane Na", "Ajnabi Shehar" Èi "Sau Dard". Filmul are Èi o coregrafie impresionantÄ, realizatÄ de Farah Khan, care a regizat Èi alte filme cu Salman Khan Èi Akshay Kumar, cum ar fi Main Hoon Na Èi Tees Maar Khan.


Jaan-E-Mann este un film care exploreazÄ teme ca dragostea, prietenia, trÄdarea, regretele Èi iertarea. Filmul prezintÄ evoluÈia personajelor principale, care se confruntÄ cu dileme Èi conflicte interioare. Filmul are Èi momente de umor, care aliniazÄ tensiunea Èi creeazÄ o atmosferÄ relaxatÄ. Filmul are Èi o surprizÄ la final, care schimbÄ perspectiva asupra Ãntregii poveÈti.


Jaan-E-Mann este un film care meritÄ vÄzut dacÄ sunteÈi fan al filmelor indiene sau dacÄ vreÈi sÄ descoperiÈi o culturÄ diferitÄ. Filmul vÄ va ÃncÃnta cu muzica sa, vÄ va emoÈiona cu povestea sa Èi vÄ va face sÄ rÃdeÈi cu umorul sÄu. Filmul este disponibil online subtitrat Ãn romÃnÄ pe mai multe site-uri, aÈa cÄ nu ezitaÈi sÄ-l vizionaÈi. 04f6b60f66


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • F. Lamar
 • em89
 • may89
 • Corey Wallace
  Corey Wallace
 • Андрй Федорчук
  Андрй Федорчук
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page